Sørg for at have opskriften

Danni Liljekrans Uncategorized Leave a Comment

Da jeg var i Nicaragua som underviser i Marts 2017 tog jeg spanskundervisning løbende sammen med eleverne. Jeg indså noget undervejs, som jeg gerne vil dele med dig. Tag et kig i videoen herover.

Har du opskriften på de ting du gerne vil lære? Eller tager du blindt ingredienser ud af skabet og blander dem i håbet om at du ender med noget som smager fint? Det er med ting vi gerne vil lære, som det er med at lave mad.

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel