Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #9

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

Det er blevet 2017, julen er overstået og nu skal vi for alvor i gang. I Episode 9 taler jeg bl.a. om inspiration og mit personlige fokus for 2017.

Sørg for at smid en kommentar i bunden, så jeg ved at du lytter, og lad mig høre hvad du får ud af at lytte med.

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

Shownotes

Det gode spørgsmål: “What could you do if you had a team?” (Inspireret af Michael Hyatt, fandt jeg ud af, som siger: “If your dream doesn’t require a team, your dream isn’t big enough”)

Deep work af Cal Newport

Plan om at læse 20 bøger i 2017: Følg min Book Challenge på Goodreads og se hvilke bøger jeg læser.

Gurubogen

Video med Simon Senek omkring “Millennials in the Workplace”

Seje podcasts jeg henviser til i denne episode:

Fra Sat til Selvstændig

Startupsnakken – jeg gav dem ikke helt nok credit i episoden. De leverer mange gode reflektioner, emner, tanker og har af og til gode gæster med. Klart et lyt værd hvis du er startup’er eller selvstændig.

Mindcast – Podcast af Niels Vium, hvor han interviewer forskellige personer ugentligt med fokus på personlig effektivitet (og afledede emner). Bestemt også et lyt værd hvis små life-hacks og effektivitet er på listen og emner der interesserer dig.

 

Hvad får du ud af podcasten? Smid en kommentar herunder!

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel