Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #8

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

BOOM – så skete det. Jeg har haft min sidste arbejdsdag. Med julefrokost som afslutning, inklusiv at holde tale, lukke efterfesten osv. Det er ikke alt som er dokumenteret i podcasten dog. Jeg kommer ind på et par nye læringer og især mine førstehåndsindtryk med at være uden job.

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

Shownotes

Warren Buffets system til at prioritere

Morgentræningsprogram – simpelt men det træner både min vedholdenhed, hjælper på min holdning og kickstarter dagen med en handling der siger “I’m a man of action”:
20 mavebøjninger (Atomic situps), 20 rygbøjninger (Pilates breast strokes), 20 squats (air squats), 10 armbøjninger (Perfect push-ups).

Link til Feedback Workshop (Coming soon)

Rå noter fra bogen Ego is the Enemy:

Forfatter: Ryan Holiday

Don’t be passionate. Chapter 8.
Purpose is above passion. Don’t follow passion, follow purpose and reason.

Restrain yourself. Chapter 10.
It does not degrade you when someone talks bad at you. It degrades them.
Nogle gange er målet større end at lade egoet få ret. Nogle gange skal man gennemgå en masse lort, for at kunne nå sit større mål.

Get out of your own head. Chapter 11.
A person who thinks all the time, has nothing to think about except thoughts. So he looses touch with reality and lives in a world of illusions -Allan watts.

The danger of early pride. Chapter 12.
It’s not that you shouldn’t postpone boasting until you have earned it. It’s that you shouldn’t boast at all. There is nothing in it for you.
Ofte vil jeg gerne fortælle mine ideer til folk, selvom jeg ikke har udført dem endnu. Det er mit ego der vil have anerkendelse for ideen. Men ofte kommer jeg til ikke at udføre. At handle.

Work work work. Chapter 13.
… You gotta put in the work.

Stay a student. Chapter 14.
Khan, mongol dynasty. Learnt from people they conquered. Set up processes for continued learning. Når man bliver dygtig til noget kommer også følelsen af at man nu bør vide noget om emnet. Når jeg har blogget et år, så bør jeg vær god. Når jeg har været agile coach 3 år, så bør jeg være god eller den bedste. Det er dit ego Danni. Never stop being a student.

Don’t tell yourself a story. Chapter 17.
Man kan fortælle meget flot om ting retrospektiv. Men det er løgn. For man vidste ikke hvad planen var. Det er en sexet historie. Men det er aldrig sådan det udspiller sig.

What’s important to you? Chapter 18.
Ego wants it all. Eventually you say yes to too much. You need to know what you don’t want. Life requires tradeoffs, but ego won’t allow it.

Spørgsmål fra mig til dig:

1. Hvad tænker du om dit eget ego? Er du venner med det? Er det lille? Er det stort? Hvordan påvirker det dit liv og de ting du gør?

2. Hvis jeg skulle fortsætte med at dele min rejse, hvordan ville det så give mest værdi for dig?

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel