Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #10

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

“It’s a wrap!” For 10 episoder siden – i august 2016 sagde jeg mit job op. Denne episode kunne have været ligesom de andre – men sagen er bare at der er sket enormt meget de sidste 10 dage. Stemningen i iværksætter-biksen er en helt anden! Jeg fortæller blandt andet om et nyt projekt jeg vil starte. Det kan du høre mere i den her episode. Det er den sidste planlagte episode, men jeg er muligvis åben for en bonus-episode i februar, hvis lytter-interessen er til stede ;-).

Og især denne gang: Skriv gerne en kommentar i bunden, så jeg ved at du lytter, og lad mig høre hvad du får ud af at lytte med.

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

Shownotes

http://BedreFeedback.nu

Eric Edmeades

Gurubogen

 

Hvad får du ud af podcasten? Smid en kommentar herunder 🙂

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel