Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #1

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

I august 2016 sagde mit job op med 4 måneders varsel. Denne podcast serie er 10 episoder hvor jeg løbende fortæller om rejsen fra (an-) Sat til Selvstændig. I denne første episode fortæller jeg bl.a. hvorfor jeg sagde mit job op og hvad mine umiddelbare planer er (Hint: PAS!)

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel