Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #7

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

Det er SÅ tæt på nu. Episode 7 er den sidste episode inden jeg er færdig som lønmodtager. I denne episode møder vi igen Simon Testrup, som sidst forpligtede sig til at sige op. Jeg har fået en bogholder, mine følelser sidder uden på tøjet, og så har jeg været på rigshospitalet (uden at være syg).

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

Shownotes

Ingen Ko på Isen – Foredrag med Chris Macdonald (Ekstra-show i marts 2017)
De 4 kvadranter:
PU kræver MOO

PU kræver MOO (Personlig Udvikling kræver Mennesker Omkring Os).

Følelser uden på tøjet?
 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel