Fra (an)Sat Til Selvstændig

FSTS – Episode #5

Danni Liljekrans FSTS, Podcast Leave a Comment

I episode 5 har jeg besøg af Esben Oxholm som snart går fuld tid som freelancer. Vi kommer forbi hvordan han angriber iværksætteri og et par boganbefalinger. Podcasten er 10 episoder om min rejse fra (an)sat til selvstændig – fra jeg i august 2016 sagde mit job op med 4 måneders varsel til jeg i 2017 står på egne ben.

For iPhone brugere:
itunes_logo-1024x382

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel