Et lille skridt fremad

Danni Liljekrans Personlig udvikling

Som start på sommeren lavede jeg en lille video. En lille video om at tage små skridt, når man har svært ved at få taget de store. Ofte sker der jo det, at med et par små skridt, bliver de større skridt langsomt mindre farlige. Hvad skulle dit lille skridt være, hvis du skulle træde nærmere et mål, som du har?

Tag et kig og læg en kommentar (link til videoen på Facebook).

Og god sommer!

 

Danni Liljekrans

Jeg er uddannet ingeniør, trænet facilitator og certificeret coach. Jeg skriver artikler om personlig udvikling, psykologi og vaner fordi jeg elsker at forstå komplicerede emner og formidle dem simpelt, samtidig med at jeg elsker at hjælpe folk til mere selvindsigt. Mit mål er at du opnår bedre relationer med dem omkring dig - og måske især med dig selv.

Forrige artikelNæste artikel