Coaching – Info & Priser

Her finder du både priser for personlig coaching, samt en beskrivelse af det praktiske omkring coaching, det første møde osv. Læs mere om hvem jeg er som coach her.

Gratis intro

Den første halve time af første session foregår som en intro og et kemi-check. Hvis det ikke virker rigtigt for dig, var det 30 minutters gratis coaching. Hvis du gerne vil fortsætte, bruger vi yderligere op til en time og prisen er som en normal minutters session.

Priser

1 session (55 minutter): 800 kr.

3 sessioner (Klippekort): 2149 kr. (spar 10%)

5 sessioner (Klippekort): 3399 kr. (spar 15%)

Tid og sted

En session varer 55 minutter (op til 90 minutter første gang).

Vores samtaler kan foregå hele dagen. Aften og weekend er også en mulighed.

Det foregår hos mig i København eller over Skype eller telefon.

Skype & Telefon samt quick-coaching

Hvis du bor langt væk eller foretrækker Skype eller telefon, tilbyder jeg også dette. Skype/telefon har bl.a. den fordel at du kan koncentrere dig 100% om det vi taler om, i dine egne trygge omgivelser og undgå transporten.

Jeg tilbyder også quick-coaching i de tidlige morgentimer, inden du starter din dag. 10-15 minutter, én eller flere gange om ugen, som et ekstra forløb til at arbejde med konkrete mål. Det kan give meget stærke resultater. Spørg efter mere information, hvis det lyder som noget for dig.

Hvor mange sessioner anbefaler du?

Det afhænger meget af din situation. Det meste af værdien sker ofte mellem sessionerne, så jeg anbefaler altid mindst to sessioner, sådan at vi kan forankre de indsigter og den læring, der er foregået efter første session. Mit mål er at skabe vedvarende ændringer – og egentlig gøre mig selv overflødig for dig.

Nogle gange viser det sig efter anden session, at der også er et andet emne, som dukker op. Så kan det være at vi tager en eller flere sessioner ekstra. Det er altid op til dig.

Betaling

Betaling foregår umiddelbart efter vores session via MobilePay eller bankoverførsel.

Klippekort kan betales i rater (efter 1. og 2. session). Klippekort skal bruges indenfor 1 år.

Afbud

Afbud skal meldes senest 24 timer inden sessionen, ellers gælder den fulde pris for sessionen.

Tavshedspligt

Jeg har 100% tavshedspligt og alt hvad vi taler om bliver mellem os.

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en coaching session kan du kontakte mig herunder. Du kan også kontakte mig direkte på tlf. 51 801 803, eller skrive dit telefonnummer, så kontakter jeg dig snarest.

Navn

Email

Emne

Besked