I coaching stiller jeg dig de svære spørgsmål og hepper på dig hele vejen i mål.

Gratis coaching

– Hvad går det ud på?

Som en del af min uddannelse som coach tilbød jeg gratis coaching. Dette tilbud er overstået, men du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at kontakte mig med henblik på en coaching session alligevel. Jeg vil elske at hjælpe dig videre mod dit mål.

Læs mere under Coaching

Hvad nu hvis…

– Jeg aldrig har prøvet coaching før?

De fleste af dem jeg coacher, har faktisk aldrig prøvet det før. Hver gang (indtil videre) får jeg at vide, at det var rigtig godt og “bedre end forventet”. Det ved jeg ikke helt, hvad jeg skal tænke om (hah 🙂 ), men jeg antager, at det fordi, der er en sund skepsis omkring begrebet coaching. Det er der plads til.

Det er egentlig enkelt

– Jeg stiller de svære spørgsmål. That’s it.

Coaching behøver ikke være mere magisk og ophøjet end det. Min rolle er at stille dig nogle spørgsmål du ikke selv har stillet. Det får dig ofte til at tænke nogle nye tanker, og DÉT er vejen til målet eller den indsigt/accept du søger. Så simpelt kan det vel egentlig siges.

Jeg kan hjælpe dig med:

At få taget en svær beslutning

Står du overfor en svær beslutning? Det kan ofte blive lammende. Jeg kan hjælpe dig med at få overblik, så du kan træffe en beslutning, du har det godt med.

At opnå et konkret mål

Skal du i gang med at træne? Tabe 5kg? Starte som selvstændig? Måske skal du blive bedre til at bede om hjælp, så du kan få hverdagen til at hænge sammen.

Forstå og ændre de dårlige vaner

Taler du grimt til dig selv? Eller sidder du fast i en dårlig rytme af en art? Måske ender du alt for ofte med overspringshandlinger, i stedet for at gøre det, du egentlig godt vil. Jeg hjælper dig med at forstå dine mønstre, så du kan ændre dem.

Ja tak!

Skriv mig op til et gratis coaching-forløb.

Nej, ellers tak

Gratis coachingforløb

Tilbuddet er udløbet.

Coaching er ikke for alle,
men vil du hjælpe mig med noget andet så?

Et par enkelte spørgsmål

Spm 1: Hvorfor svarede du nej tak?

Jeg mener ikke jeg har brug for detJeg tør ikke (fair nok)Jeg overvejer det stadigJeg tror ikke det er coaching jeg har brug forAnden grund:

Spm 2: Hvis du nu valgte at række hånden ud

- Hvad ville du så spørge om hjælp til?

Dit svar er 100% anonymt.