Om Danni Liljekrans

Om Danni LiljekransHej, og velkommen til.

Her får du lidt om hvem jeg er, hvordan jeg tænker og hvordan jeg bruger det til at kunne hjælpe dig.

Først den korte version
Jeg arbejder selvstændigt som coach med 1-1 sessioner og teams. Derudover har jeg i 2017 startet et projekt BedreFeedback.nu, fordi jeg gerne vil bidrage til, at vi løfter hinanden med bedre feedback.
Jeg arbejder freelance for True North som facilitator/underviser og som coach, og for HÖJSKOLENDK som underviser i Projektstyring og Teambuilding, senest på deres ophold i Mellemamerika og Mexico.

Jeg skriver artikler hver 14. dag om personlig udvikling, psykologi og vaner. Jeg er certificeret life- og business coach ved Manning Inspire i 2016.

Ingeniøren der blev coach

Jeg har altid været rigtig glad for at studere, undersøge og forstå ting. Med en stærk logisk sans førte det mig i sin tid forbi et ingeniørstudie, således at jeg i 2012 dimitterede som civilingeniør i robotteknologi.
Jeg begyndte også at ville forstå mig selv bedre og indså langsomt, at min interesse for at forstå var endnu stærkere når det kom til mennesker og psykologi.

Public Speaking
I 2013 blev jeg medlem i en “taler”-klub, hvor medlemmerne øver sig i at holde taler. Jeg ville forstå hvordan man effektivt og simpelt præsenterer ting. Jeg har nu været formand for klubben i siden sommeren 2014, hvilket har givet mig gode muligheder for at træne lederskab og formidling, samt selvfølgelig at hjælpe andre med at tale foran forsamlinger.

Undervisning
I 2014 stødte jeg på konceptet Camp True North, hvor godt 100 teenagere undervises i personligt lederskab og sociale kompetencer over 5 dage. Det gav vildt meget mening for mig, så jeg blev hurtigt en del af staff’et. Det var også dér, at jeg blev trænet som facilitator og underviser, som jeg nu bruger når jeg coacher grupper og teams. Jeg tager årligt 2 til 3 ugers ferie for at undervise de unge mennesker og hjælpe dem med at forstå sig selv og hinanden bedre.

Coaching
I 2015 besluttede jeg mig for at blive endnu dygtigere til at forstå mennesker, og forstå hvordan jeg kan hjælpe dig med at komme over dine forhindringer, så du basalt set kan udnytte alt det guld du går og gemmer på.

  • Jeg henvendte mig til Danni for at få nogle gode råd til at komme godt i gang med mit speciale. Han var utroligt imødekommende, venlig og dygtig til at få mig til at tænke over tingene på en ny måde. Vi fik talt om både mit studie, socialliv, mål og livsstil, som jeg fik meget mere klarhed omkring. Jeg fik virkelig meget ud af samtalerne, både i form af indsigt i nogle af mine mønstre og nogle brugbare værktøjer til bedst muligt at håndtere de udfordringer, jeg møder!Nadja T.

Og lad mig lige indrømme:
Jeg synes faktisk coaching var lidt opblæst, lidt “coaching-kan-alt” og jeg vidste ærligt talt ikke helt hvad jeg skulle forvente, da jeg startede min rejse. Heldigvis (kan jeg vel kun sige) blev det gjort til skamme. Jeg har set hvad coaching kan, og jeg har oplevet, hvad jeg kan med coaching.
Når du sidder foran mig med et lille smil spørger jeg naturligt: “Hvad sker der indeni dig lige nu?” Dertil svarer du: “Jeg har lige indset at…..” og så vil din verden aldrig være den samme igen. Det er grunden til, at jeg arbejder med udvikling af mennesker.