Life coach i København

Er der noget du godt kunne tænke dig at du var bedre til? Et mål du gerne vil opnå? Og hvordan ville du have det indeni, hvis bare én af de ting du går og ønsker, rent faktisk kunne lade sig gøre? Så kontakt mig i dag.

Som coach er min mission, og min passion, at hjælpe dig derhen. Om det handler om at slippe din perfektionisme, din frygt for at fejle, slippe din trang til usunde vaner eller noget fjerde, så er coaching et enormt stærkt værktøj, som kan skabe resultater. Det foregår som en dialog, men formålet er, at du får konkrete resultater i din hverdag.

Danni helped me put things in perspective, priorities my actions and gave me a tool to remind me on my commitment so that I would mitigate the risk of going down the path of stress. I still use the tools Danni gave me today. I believe that I am a difficult person to coach, but Danni was gentle, patient and frim at the same time and help weed out the root issues that changed my life for the better. Danni’s coaching skills are highly recommended.Saji Nair, Communications Partner hos Pandora A/S

Vi går allesammen rundt og er vant til vores egen verden. Selvfølgelig! Men i dét ligger der også en masse guld gemt. Det kan være svært selv at få øje på, hvorfor man ikke får de ting gjort, man egentlig gerne vil. Og der kommer jeg ind. En coach er trænet til at stille de spørgsmål, som giver dig noget at tænke over. De spørgsmål, som får dig til at se tingene fra et andet perspektiv. Og pludselig indser du, at det selvfølgelig ER muligt at tabe de 10 kg, at det ER muligt at få et bedre selvværd, at det ER muligt at …(indsæt selv dit mål her).

En af de største gaver for mig som coach, var da jeg blev overbevidst om at det meste faktisk kan lade sig gøre. Jeg begyndte at tro på at meget mere var muligt. Og det er også den gave jeg giver videre når jeg coacher dig. Jeg er nemlig ikke i tvivl om at det meste kan lade sig gøre for dig. Og jeg vil elske at være din professionelle støtte på vejen.

Jeg er ikke din ven 🙂 – og det er faktisk meget positivt ment. Jeg er med dig hele vejen. Jeg hepper på dig, og jeg tror på dig. Men det betyder, at jeg godt tør stille de spørgsmål, som får dig til at tænke anderledes over tingene. Og jeg skal nok sørge for at bære det rum vi skaber, sådan at du har plads til at være ked af det, sårbar eller vred.

Danni og jeg var kollegaer på en personlig udviklings camp for unge. Efter mit første møde med Danni, bemærkede han lynhurtigt nogle ting ved min personlighed som jeg ikke selv var opmærksom på. Da Danni var coach på denne camp, havde vi flere samtaler. Han gjorde mig opmærksom på nogle af de ting ved min person jeg havde lagt bag mig, som jeg havde overset. Danni har sat mig på en rejse, som først vil ende om lang tid, en rejse hvor min personlighed har lov til at udvikle sig, og blomstre. Danni er afsindig skarp, med falkeøjne som ser hvad andre ikke normalt ser. Jeg er stolt over at kunne kalde Danni en af mine nære og en af mine vejledereYousef O. Baragji, Keynote Speaker

Priser og information om coaching: Læs mere her

Kontakt mig

Send en besked til mig herunder, eller kontakt mig direkte på tlf: 51 801 803.

Navn

Email

Emne

Besked